Lukumusiikkina toimii One Direction - Gotta Be You, vaikka se ei tähän sovikaan :)

 

Viikko on mennyt aika normaalisti, maanantaina oli teatteri, harrastan siis teatteria ;) 1D soinut koko viikon JOKA PÄIVÄ. :) Viime keskiviikkona olin tallilla, ratsastin nuorella tammalla nimeltään Siiri. Mentiin puolipidätteitä ja hauskaa oli. Pitkin viikkoa olen neulonut, tulee harmaanruskea tuubihuivi isosiskolleni joululahjaksi. Kutonut oon jo kokonaisen lankakerän ja aloittanut toisen :) Oisin laittanut kuvan mutta kun tämä vuodatus päätti vammata :) Mutta, nyt menee kerran oman kaulani ympäri mutta toisen kerran pitäisi vielä mennä sitten kun on valmis. Hieman huolestuttaa että saanko neulottua jouluun mennessä, kun koulu puskee niskaan ja kiirettä pitää. Tässä soi muuten just nyt One Direction soittolista tubesta. :D Tänään koulussa oli uskontoo, biologiaa, matikkaa, äikkää, liikkaa ja enkkua. :) Bilsan tunnin alussa pidettiin kaverini Iidan kanssa ambulanssiesitelmä. Meinasin siinä sitten hihitellä kokoajan mutta sain ONNEKSI pidettyä pokkani. Uskonnossa puhuttiin symboleista luonnossa ja saduissa. Biologian tunti oli kyllä maantietoa ja aiheena Saksa. Matikan tunti jäikin välistä koska oon semmotteessa koulun kuorossa ja me esiinnytään itsenäisyyspäivän juhlassa ja siksi sitten harjoiteltiin. Äikässä adjektiivien kertausta (niinku se ois vaikeeta :P) , liikassa viestejä ja enkussa jotain sälää. Koulun jälkeen menin kotiin ja kaverini Emilian kanssa vietiin mun koira lenkille. :D Mun kertomukset on sit jossain randomissa järjestyksessä. Tossa on telkkari auki, katson Picture This! - Revi siitä! Elokuvaa, pääosassa Ashley Tisdale, suosittelen :----)

 

Viikonlopusta voisi hieman höpötellä. Olin kaverini Roosan vaarilla. Oltiin ratsastelemassa ja hoitamassa lampaita. Roosan serkutkin oli siellä ja ne olivat oikein kivoja. :) Katsottiin lauantaina kolme muskettisoturia 1990 luvun versiona ja sunnuntaina oli sitten isienpäivä. Onniteltiin Roosan vaaria ja ratsastettiin lisää :) Kesken ratsastuksen alkoi sitten sataan :( No ei se haitannut! kun mentiin sisälle mentiin Roosan serkkujen, sekä näiden äidin, Roosan tädin kanssa. Roosan täti keksi hirrweeen hyviä piiloja eikä kukaan löytänyt sitä :D Se sitten lähetti viestejä Roosalle ja löydetiin hänet sitten. :)

Sunnuntaina annoin isälle kortin ja halin <3 Nyt ollaan kaksin kotona jossei meidän koiraa lasketa. :) Odottelen tässä Salkkareiden alkua, muita katsojia? :) Yhdeksän aikaan tulee vielä Criminal Minds, ihana ohjelma <3 Asiasta kymmenenteen sitten:

 

Mulla ei ollutkaa enää asiaa :((

Adios,

 

Maria

 

http://new.weavesilk.com/?bg1z.S <-------------------- tässä mun tekemä taideteos.